Ụlọ > Akụkọ > Ihe ngosi

Gịnị bụ ihe oche mposi

2021-10-14

Maka ndị na-azụ ahịa, mgbe ị na-azụrụ ụlọ mposi, na mgbakwunye na-atụle ụdị ụlọ mposi ahụ, a pụkwara ịtụle ihe ahụ.

Na mgbe ị na-ekpe ikpe mma ụlọ mposi, a pụkwara ikpe ya ikpe site na ihe nke oche mposi. Dịka ọmụmaatụ, ọ bụrụ na ejiri plastik mee ya, ọnụahịa ụlọ mposi agaghị adị oke elu.
1.Ụlọ mposi ocheihe
1. Urea-formaldehyde mkpuchi efere:
N'ihe banyere mmepụta, a na-eme efere mkpuchi nke urea-formaldehyde site na-egweri akụrụngwa n'ime ntụ ntụ wee na-emepụta nrụgide dị elu.
Ihe mkpuchi ụlọ mposi nke ihe a dị ntakịrị ike n'ihe banyere nkwụsị nke abrasion na ịcha, ọ dịkwa mfe ihicha n'oge eji. N'ozuzu, a na-eji mkpuchi ụlọ mposi nke ihe a na-eme ihe na ụlọ mposi dị elu, na ọdịdị dị nro na nke dị nro.

2. PVC osisi:
Ihe mkpuchi a na-ejikarị eme ihe bụ osisi PVC, nke anyị na-akpọkarị PP.
Osisi PVC bụ ụdị ihe nkiri na-ekpo ọkụ. Ọ bụ ezie na ọ bụ nke plastik, a na-eme ka osisi PVC dị mma na ndabere nke plastik.
Ka ọ dị ugbu a, a na-eji ihe a eme ihe n'ọtụtụ ebe na ụlọ ọrụ nkwakọ ngwaahịa. Ịdị ike nke oche ụlọ mposi nke PVC dị elu karịa nke ihe eji eme plastik n'ozuzu, na ihe bara uru dịkwa elu.


3. Plastics (AB):

N'ụzọ bụ isi, n'ihe gbasara ọnụahịa, ọnụ ahịa oche mposi plastik dị ntakịrị. N'ụzọ bụ isi, ụlọ mposi dị ọnụ ahịa n'etiti yuan 300 na 800 bụ plastik.
Mkpuchi ụlọ mposi nke ihe a dị ntakịrị ọnụ ahịa, na kwekọrọ na ya, ọ dị ntakịrị ala karịa ihe ndị ọzọ na-ekwu maka àgwà ngwaahịa.

4. Osisi:
Osisioche mposiA naghị ahụkarị, n'ihi na ọ bụrụ na ọ bụghị ụlọ mposi osisi, a naghị ahọrọ oche mposi osisi ka ọ dakọtara.
Iji rụọ ọrụ mgbochi mmiri, oche mposi osisi ahụ enwetawokwa ọgwụgwọ pụrụ iche. N'ihe banyere ọnụahịa, ọnụ ahịa oche mposi osisi dịkwa elu n'ihi ọnụ ahịa mmepụta dị elu.

5. Acrylic:
A na-atụgharị akwụkwọ mpempe akwụkwọ acrylic, ma ihe ahụ bụ plexiglass nke a na-emeso ya nke ọma. Ụdị iko a nwere ike dị elu na ọnụ ahịa dị elu.

Ihe mkpuchi ụlọ mposi nke ụdị ihe a dị oke elu na ihe ịchọ mma, a na-ejikarị ya eme ihe na ụlọ mposi na-achọ ahịa ahịa dị elu. Na mgbakwunye, ọ dịkwa oke elu na gloss na agba.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept